Kinderopvang

Al ruim 20 jaar is Erimon werkzaam in de Kinderopvang. De eerste stimuleringsmaatregelen vanuit het Rijk, een AMvB Kinderopvang, de Wet kinderopvang en ontwikkelingen binnen de kinderopvang waren en zijn de uitdagingen binnen de kinderopvang . Door (mede) vorm te geven en invulling te geven aan deze ontwikkelingen heeft Erimon grote expertise verkregen in wet- en regelgeving en de bedrijfsvoering in de kinderopvang.

  • Ruim 20 Jaar werkzaam samen met de Kinderopvang;
  • Altijd op de hoogte van laatste wetten, regelgeving en ontwikkelingen.

Het pedagogisch klimaat en de manier van werken verbinden aan de bedrijfsvoering speelt hierbij de belangrijkste rol en is naar mening van Erimon dé uitdaging binnen de kinderopvang.

De organisatie, het management en het pedagogisch klimaat dient zo goed mogelijk aan te sluiten aan de behoeften van de kinderen en ouders.

Het management en het pedagogische klimaat verbinden, door in te spelen op wensen en behoeften van de kinderen en ouders.
Wij beschikken over ruime expertise, middelen en kennis op het gebied van de kinderopvang en de ondersteunende processen. Verder beschikt Erimon over een groot netwerk binnen de kinderopvang zodat, indien nodig, een beroep kan worden gedaan op andere specialisten of organisaties.

Contact opnemen