Partners

GAC – Kidsvision

GAC, branche specialist met het softwarepakket Kidsvision voor de kinderopvang.  KidsVision is een volledig geïntegreerd concept, waarmee de disciplines financiën, gegevens van kinderen, groepsgegevens, groepsleidsters, gastouders, gegevens van werkgevers en/of bemiddelingsbureaus, planning en facturatie optimaal kunnen worden geautomatiseerd. Erimon heeft ruime ervaring met het pakket en kent de organisatie GAC/Kidsvision goed.


Belasting advies

Oude Breuil & Remeijer Belastingadviseurs is een relatief klein kantoor op het gebied van belastingadvisering. Ze werken voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast hebben wij in de loop van de tijd relaties opgebouwd met zelfstandige accountants- en administratiekantoren. Het kantoor staat voor kennis van zaken en een heldere doeltreffende werkwijze, waarin korte lijnen een pre zijn. Oude Breuil en Remeijer hebben veel (fiscale) ervaring in het kinderopvang en het  peuterspeelzaalwerk.


Salaris Consultancy

Michel Govers is interim salarisconsultant en salaris consultant. Michel heeft een zeer ruime ervaring met Beaufort en HRIS. 

Hij implementeert deze pakketten of zorgt ervoor dat ze juist gaan werken met de mensen die deze pakketten moeten gaan gebruiken. Daarnaast kent hij de wereld van salarisverwerking en wet- en regelgeving erg goed en weet er ook goed over te communiceren of te adviseren in besluitvorming rondom de salarisverwerking. Michel is veel werkzaam in het onderwijs, welzijn en de kinderopvang.