Team

Een beeld van de capaciteiten van Erimon en partners, opleidingen, werkervaringen, trainingen, workshops en meer...

Erik Stevens

Directeur Erimon

Erik Stevens is een gedreven financieel-economisch dienstverlener die ernaar streeft kwalitatief de beste te zijn in haar soort. Vanuit Erimon BV verricht hij alleen, of samen met zijn collega of partners, zijn werkzaamheden. Binnen een open en duurzame relatie helpt hij opdrachtgevers om het beste uit zichzelf te halen. Met persoonlijke betrokkenheid, een kritische houding met respect voor het verleden en een open en nuchtere blik op uw bedrijfsvoering streeft Erik ernaar om optimale dienstverlening te bieden.

Luke ter Ellen

Administratief medewerker

Al enkele jaren is Luke ter Ellen onderdeel van Erimon. Momenteel draagt hij zorg voor de verschillende administraties en legt hij zich in toenemende mate toe op het ondersteunen van de werkzaamheden van Erimon. Voorbeelden hiervan zijn het ondersteunen bij quick scans en strategische verkenningen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om u extra ondersteuning te bieden bij debiteurenbeheer binnen de kinderopvang.

Marianne van Duuren

Partner van Erimon

Wanneer er aanvullende expertise of capaciteit benodigd is kan, in overleg, Marianne van Duuren ondersteuning bieden in interim-management, managementbegeleiding en organisatieadvies, methodiekontwikkeling en beschrijving, scholing en coaching in de kinderopvang.

Charlotte van Zuylen

Partner van Erimon

Wanneer er aanvullende expertise of capaciteit gewenst is kan er in overleg een beroep gedaan worden op Charlotte van Zuylen voor interim- en procesmanagement (zowel op bestuurders als directieniveau), begeleiding en advies op het terrein van organiseren en ondernemen, strategieontwikkeling, scholing en coaching in de kinderopvang.